Tokio Hotel Holland gaat sluiten

Plaats een reactie


Deze vraag is een manier om automatische formulier versturingen te voorkomen die gemaakt worden door spambots.
Smileys
:duh: :D :? :O :bonk: :wave: *\O/* :+ ?: :wbw: 8) :'( :tp: :') >:| :frusty: :ham: ++ O:) :* (D) (lol) :+: := :n :\ :aai: :P rofl rolleye :( :oo :ggg: :) :V ;) :j :evaw: :fock: :winner: _o_ +:)+
Meer smileys bekijken
BBCode is AAN
[img] staat AAN
[flash] staat UIT
[url] staat AAN
Smileys zijn AAN
Onderwerpoverzicht
   

Beeld uitklappen Onderwerpoverzicht: Tokio Hotel Holland gaat sluiten

Re: Tokio Hotel Holland gaat sluiten

Bericht door tom's verloofde. » Za 23 Mei 2020, 15:16

Ik weet niet of mensen hier behoefte aan hebben, maar ik heb een soort van TokioHotelHolland op Discord gemaakt. Ikzelf ga dit forum waarschijnlijk erg missen, dus dit leek me wel leuk :)

https://discord.gg/Byrhjb

Re: Tokio Hotel Holland gaat sluiten

Bericht door Herbie » Di 21 Apr 2020, 23:19

Tja, dit zat er natuurlijk aan te komen. Zelf kom ik er ook nog maar heeeel weinig.
Maar toch vind ik het stiekem wel echt heel erg jammer. Het is toch echt een groot en belangrijk onderdeel geweest van mijn puber jaren haha.

Is er al meer bekend over wanneer het forum verdwijnt?

Re: Tokio Hotel Holland gaat sluiten

Bericht door Kimmetje » Do 16 Jan 2020, 18:46

Omg :( jemig.. einde van een tijdperk dit... Heb hier echt jaren gezeten :'(

Re: Tokio Hotel Holland gaat sluiten

Bericht door tom's verloofde. » Do 16 Jan 2020, 18:28

:'( :'( :'( :'( Nooooooo. Dit vind ik ZO jammer, ik maak ik geregeld nog gebruik van, hele gesprekken met mezelf, maar als nog :( Zoooo jammer :’(

Tokio Hotel Holland gaat sluiten

Bericht door fietsmandje » Wo 15 Jan 2020, 12:54

Tokio Hotel Holland gaat sluiten


Na heel lang nadenken en veel overleg zijn we als team tot de conclusie gekomen dat er geen ander besluit mogelijk is. Het forum van Tokio Hotel Holland gaat sluiten.
Niet meteen en wanneer er iemand is die het gouden idee heeft, misschien zelfs helemaal niet, maar toch... Binnen nu en een halfjaar trekken we de stekker eruit. Dit forum is duur en omdat er bijna geen verkeer meer is, is het bijna geen haalbare kaart meer om het forum te behouden.
De waarheid gebiedt ons daarnaast toe te moeten geven dat fora niet meer van deze tijd zijn en dat houdt in dat dit forum dat ook niet meer is. Facebook, twitter en instagram zijn dé plekken waar je het snelst je nieuws vandaan haalt, en de plek waar je het makkelijkst met elkaar in gesprek raakt. En daarnaast gebruiken veel artiesten deze social media zelf ook, zelfs Tokio Hotel, waardoor met hen zelf af en toe praten ook ineens mogelijk lijkt. Voorlopig blijven we als fanclub daar dus nog wel bestaan.
We willen jullie allemaal heel erg hartelijk bedanken voor jullie vele interacties de voorbijgaande jaren. We hopen jullie nog veel op onze facebook-pagina tegen te komen en nog veel met jullie te praten via ons twitter-account (en ja dan moeten we daar nu wel actiever gaan worden ;) )

Mocht je verhalen hebben op het forum, en je wilt de reacties graag bewaren, raden wij je aan deze in de komende maanden op te slaan. Zodra we de stekker eruit trekken, verdwijnt dit forum namelijk in zijn geheel.

Heel veel liefs,
Angelique, Eline, Larissa, Mascha en Misha

Omhoog