Nieuwsbrieven

Plaats een reactie


Deze vraag is een manier om automatische formulier versturingen te voorkomen die gemaakt worden door spambots.
Smileys
:duh: :D :? :O :bonk: :wave: *\O/* :+ ?: :wbw: 8) :'( :tp: :') >:| :frusty: :ham: ++ O:) :* (D) (lol) :+: := :n :\ :aai: :P rofl rolleye :( :oo :ggg: :) :V ;) :j :evaw: :fock: :winner: _o_ +:)+
Meer smileys bekijken
BBCode is AAN
[img] staat AAN
[flash] staat UIT
[url] staat AAN
Smileys zijn AAN
Onderwerpoverzicht
   

Beeld uitklappen Onderwerpoverzicht: Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Bericht door fietsmandje » Ma 01 Feb 2016, 19:35

Nieuwsbrief Januari 2016

Hallo iedereen,

Hebben jullie de jaarwisseling een beetje overleefd? Alle vingers en tenen nog aanwezig? Mooi :D
We gaan het nieuwe jaar in met een hele lege nieuwsbrief, er is gewoon niet zo heel veel te vertellen op het moment. En zoals jullie ook wel zien, sturen we nieuwsbrief dit keer aan het eind van de maand. Dit gaan we vanaf nu elke maand doen omdat we dan ook echt het nieuws van de juiste maand brengen.

Veel leesplezier,
Larissa, Mascha, Misha, Eline en Angelique

Nieuwsbrief Januari


Nieuws en geruchten

Nieuws:
Ons nieuwe jaar begint erg rustig qua nieuws. De mannen zijn in de studio aan het werk, dat is wat we weten. Bill en Tom zijn in Berlijn. Bill is daar ook naar de Fashionweek geweest, samen met Tom en Georg zelfs. En verder is het stil. Misschien dat we volgende maand een mooi overzicht vol nieuws kunnen laten zien :)

Tokio Hotel Daily News
Elke dag is er wel iets nieuws te melden over de jongens maar niet alles is groot genoeg om er een topic aan te wijden. Tokio hotel Daily News volgt Twitter en Facebook op de voet en zet alle kleine nieuwtjes op een rijtje. Als een soort krant die je 's morgens leest bij je ontbijtje ;)
Vind je krantje hier


Geruchten:
We beginnen het jaar geruchtloos. De mannen houden de vuile was behoorlijk binnen en dus kunnen we niet genieten van een flinke roddel hier en daar. Al vraag ik me wel af wat er met Gustavs haar aan de hand is. Jullie ook?
Heb jij trouwens een gerucht gehoord wat je absoluut met ons wil delen? Aarzel dan niet en zet het op het forum neer. Elk nieuwtje (ook al is het niet bevestigd) is welkom.

Laatste foto:
Natuurlijk zijn er deze maand weer nieuwe foto's verschenen, kijk in het Tokio Hotel foto's & filmpjes-forum of je ze kan vinden. Heb jij andere foto's gezien en zie je ze niet in de topics? Voeg ze vooral toe en laat anderen meegenieten.
Kijk ook eens in de instagram-topics van Bill, Georg, Gustav en Tokio Hotel voor leuke kiekjes uit hun leven. Zowel Georg, Gustav, Bill als Tokio Hotel laten af en toe leuke kijkjes van achter de schermen zien. Het wachten is nog op Tom om ook eens een foto te plaatsen.

Natuurlijk is TH-TV ook weer van start gegaan en de afleveringen staan hier weer voor je op een rijtje.
De nieuwe serie korte filmpjes Quick And Dirty kunnen jullie hier allemaal bekijken.


Nu op THH

Votings:
Op dit moment zijn er geen actuele votings bezig, maar binnenkort zullen we vast onze vingers weer mogen gebruiken en naar alle hartenlust kunnen stemmen.

Meetings:
Er zijn nog geen meetings gepland voor het nieuwe jaar maar dat houdt natuurlijk niet in dat je er niet een mag organiseren. We zouden het zelfs heel leuk vinden als er weer een meeting gehouden zou kunnen worden. Misschien van het voorjaar? Een leuk dagje naar het strand van Scheveningen? Of een dagje winkelen in Groningen. Meer centraal mag natuurlijk altijd :)

Tot Slot Nog Dit:

HotTopic:
Het HotTopic van deze maand is het topic Rijbewijs. Met 12 nieuwe berichten is daar het meest gereageerd de afgelopen maand.
We zijn natuurlijk weer erg benieuwd welk topic volgende maand de eer heeft het Hot Topic van de maand te zijn.


Nieuws-topics zijn hiervan uitgesloten omdat die maar kortdurend veel reacties trekken ;)

Nieuwsbrieven

Bericht door fietsmandje » Vr 01 Jan 2016, 22:12

Nieuwsbrief 2015

Hallo allemaal,

Zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben, is er aan het begin van de maand geen nieuwsbrief verschenen. Dit komt omdat we besloten hebben om aan het eind van het jaar een overzicht te versturen. We dachten namelijk dat het leuk zou zijn om alle nieuwtjes, geruchten, foto's en filmpjes nog een keer de revue te laten passeren. We wensen jullie veel plezier met het teruglezen en terugkijken :)
Dan rest ons alleen nog jullie alvast al het moois voor het nieuwe jaar te wensen *\O/*

Team Tokio Hotel Holland
Larissa, Mascha, Misha, Eline en Angelique

Nieuwsbrief 2015


Nieuws

Februari:
Tokio Hotel Fanactie 21/03/2015
Wij willen graag ook iets bijzonders aan hen teruggeven, iets wat uniek is en origineel, wat ze dan ook niet zullen vergeten.
We hebben eerder hele leuke fanacties gehad, zoals de bellenblaas-actie (Nijmegen) en de zee van lichtjes (Ahoy)...

Maart:
Kelly Clarkson covert 'Run Run Run' samen met John Legend op haar nieuwe album "Piece by Piece"
Op het nieuwe album van Kelly Clarkson staat een cover van 'Run Run Run' samen met John Legend. Het nieuwe album zal uitkomen op 3 maart en voor die tijd zal ze een aantal singles alvast releasen. Op 25 februari is 'Run Run Run' aan de beurt.

Feel It All Single 27.03.2015
Op 27 Maart dit jaar verschijnt Feel It All.
Hun tweede officiële single van het album; Kings of Suburbia.

April:
'Feel It All' Tour-DVD Petitie!
Vinden jullie ook dat deze tour recht gaat hebben op een eigen DVD?
In het topic vind je een link waar je de petitie kunt tekenen, en wie weet wordt de Feel It All Tour vastgelegd!

Georg 28 jaar!
Van harte gefeliciteerd, Georg! *\O/*
Vandaag mag onze favoriete bassist 28 kaarsjes uitblazen!
Gaan jullie zijn verjaardag vandaag nog een beetje vieren?

Mei:
Tokio Hotel Q&A Session @ Youtube
Wie zit er klaar om 12 uur?
Het is een beetje een rottijd, aangezien meeste mensen nu op school zitten of ze zijn aan het werken.
En bij de Kaulitz Twins zal het zelfs om 3 uur 's nachts zijn!

Juli:
De-Code LTD opent nieuwe TH Website!
Who remembers the BTK App? Go and check out our new website and register to join our @tokiohotel fan army.
Daarmee dacht De-Code LTD heel vrolijk een nieuwe website voor ons aan te kondigen. Helaas hebben ze niet gerekend op de snelheid waarmee aliens aan zoiets gehoor geven en lag de website er al vrij snel uit. Hopelijk komt hij snel weer online en kunnen we zien wat voor nieuws zij ons kunnen vertellen :)

Augustus:
Nieuwe subs!
Er zijn wat nieuwe subs toegevoegd aan de Forums: Films & TV en aan Boeken & Auteurs. Zo is alles net iets overzichtelijker.
In de globale forums vind je alle algemene topics, zoals "Welk boek heb je als laatst gelezen" of "Welke film heb je als laatst gezien?". En in de extra subs kun je nu al jouw topics kwijt over jouw favoriete auteurs & boeken, actrices/acteurs, films en TV-series en zelfs regisseurs.

Bill heeft een nieuwe tattoo!
Bill is afgelopen maand weer een tattoozaak binnengelopen en heeft er weer een nieuwe tatoeage bij, op de binnenkant van zijn linker bovenarm om precies te zijn.

Project Raise The Views!
Op 15 Augustus vieren we het 10 jarig bestaan van Durch Den Monsun! *\O/* En dat is natuurlijk een redelijk grote mijlpaal!

September:
Het concert in Santiago - Chili is gecanceld
Het concert dat op 30 augustus in Santiago, Chili zou plaats vinden, is gecanceld. Volgens de statement die de jongens hebben gegeven aan De-Code LTD, heeft de lokale tour-operator besloten de show gewoon af te lasten en konden ze er niets meer tegen doen.

Bill heeft een nieuwe Micro dermal!
Bill plaatste op 15 augustus op zijn instagram over zijn nieuwe bling en een paar dagen later konden we eindelijk zien wat hij ermee bedoelde.

Tokio Hotel 10 Jaar!
Tokio Hotel vierde 15 augustus het 10 jarig jubileum van Durch Den Monsun.
Tien jaar geleden werd deze hit uitgebracht, dat is een behoorlijke mijlpaal. Wat zijn jullie favoriete herinneringen aan het fan zijn? En wat zijn paar bijzondere dingen die je hebt meegemaakt door het fan zijn of dankzij Tokio Hotel?

Oktober:
Tom & Bill 26 Jaar!
Vandaag vieren we de 26e verjaardag van de Kaulitz twins. En het wordt op een speciale manier gevierd, want ze staan 's avonds op het podium in Mexico! We zijn totaal niet jaloers op de fans die vandaag een Meet & Greet met hen hebben hoor. Grrr.

Gustav 27 jaar!
Vandaag vieren we de 27e verjaardag van onze favoriete Drummer! Wij wensen deze schattige teddybeer een super gezellige verjaardag toe!

Tokio Hotel ondertekent internationale samenwerking Studio71
Tokio Hotel zijn de enige Duitse band, die meer dan 110 internationale en nationale prijzen gewonnen heeft, waaronder de US MTV VMA Moonman, vijf European Muzic Awards, vier Mtv Latin Music Awards en ook de MTV Japan Music Award. Op dit moment bouwt de band hun online betrokkenheid verder uit en zetten daarom in op Studio71, het Multi-Kanalen-Netwerk van ProSiebenSat. 1.

November:
Wat is (tot nog toe) jouw favoriete Tokio Hotel Tour?
Tokio Hotel heeft al paar variërende Tours achter de rug, en natuurlijk zijn ze nog bezig met de Feel It All World Tour. Maar wij vroegen ons eigenlijk af; wat is jullie favoriete Tour tot nog toe?

Nieuw toevoegingen aan het forum
Sinds vorige week is ons forum een nieuw Sub-forum rijker; Sport. Deze vind je in het Algemene Tab onder Overig. In deze sub kun je het uiteraard hebben over de sport die jij leuk vindt, of het sport-team dat je fanatiek volgt. Maar ook kun je daar als bijvoorbeeld 'Voetbal-weduwe' praten met lotgenoten wanneer het EK of het WK weer van start is gegaan... Of gewoon lekker Nederland aanmoedigen en stiekem naar andere leuke voetballers kijken.

December:
Tokio Hotel Holland gedenkt de slachtoffers in Parijs
Zoals jullie inmiddels hebben gezien, is onze header op dit moment sober. We zijn diep geschokt door het nieuws wat de afgelopen uren uit Parijs is gekomen.

New YouTube Series: Quick & Dirty!
We'll bring you a brand new Youtube series : 'Quick and Dirty'! Featuring short bits that we just don't want to hide any longer. Caution! It can be quick and dirty though. Make sure to subscribe to our channel to never miss out again!
Zijn jullie ook benieuwd naar de nieuwe filmpjes die er gaan komen? :wbw:

"Happy Holidays, Everyone!" - Tokio Hotel
Filmpje :D

Tokio Hotel Daily News
Natuurlijk is er af en toe klein nieuws geweest dat niet echt een eigen topic nodig had, maar wat wel het vermelden waard was. Al die nieuwtjes kun je terug vinden in speciaal topic dat eigenlijk ons kleine krantje is geweest. Je weet wel, een krantje wat je leest bij je ontbijt of onderweg in de trein.
Hier vind je dat krantje :)

Feel It All World Tour 2015

De tour was natuurlijk het meest belangrijke van het hele jaar. We hebben lang moeten wachten voor we de mannen weer in levende lijven mochten aanschouwen, en dan is een hele wereldtour natuurlijk wel helemaal geweldig. De volgende steden werden allemaal in 4 delen van de tour aangedaan:

Part 1: The Club Experience
06.03.2015 - London
08.03.2015 - Barcelona
09.03.2015 - Marseilles
11.03.2015 - Paris
12.03.2015 - Brussels
14.03.2015 - Frankfurt
15.03.2015 - Zurich
17.03.2015 - Milan
18.03.2015 - Munich
20.03.2015 - Cologne
21.03.2015 - Utrecht
23.03.2015 - Berlin
24.03.2015 - Hamburg
26.03.2015 - Vienna
27.03.2015 - Warsaw

Part 2: The Club Experience USA
27.07.2015 - San Francisco, CA
28.07.2015 - Los Angeles, CA
30.07.2015 - Anaheim, CA
31.07.2015 - San Diego, CA
01.08.2015 - Las Vegas, NV
03.08.2015 - Denver, CO
05.08.2015 - Chicago, IL
06.08.2015 - Detroit, MI
08.08.2015 - Cincinnati, OH
09.08.2015 - Cleveland, OH
11.08.2015 - Boston, MA
12.08.2015 - New York, NY
15.08.2015 - Baltimore, MD
16.08.2015 - Philadelphia, PA

Part 3: The Arena Experience
20.08.2015 - Bogota, Colombia
22.08.2015 - Lima, Peru
25.08.2015 - Buenos Aires, Argentina
28.08.2015 - Sao Paulo, Brazil
30.08.2015 - Santiago, Chile
01.09.2015 - Mexico City, Mexico
02.09.2015 - Guadalajara, Mexico
03.09.2015 - Monterrey, Mexico

Part 4: Russia, Ukraine, Bellarus
10.10.2015 - Irkutsk
12.10.2015 - Krasnoyarsk
14.10.2015 - Novosibirsk
16.10.2015 - Yekaterinburg
17.10.2015 - Chelyabinsk
19.10.2015 - Ufa
20.10.2015 - Perm
22.10.2015 - Samara
24.10.2015 - Kazan
25.10.2015 - Nizhniy Novgorod
27.10.2015 - Petersburg
29.10.2015 - Moscow
31.10.2015 - Krasnodar
01.11.2015 - Rostov-On-Don
02.11.2015 - Volgograd
04.11.2015 - Voronezh
06.11.2015 - Kiev
08.11.2015 - Minsk
10.11.2015 - Moscow [Extra Show]

In dit topic kun je alles nog terug vinden over de tour en kun je zelfs nog even napraten als je dat zou willen. Hier vind je alle aparte topics voor de tour terug. En hier vind je alle foto's terug die tijdens de tour zijn gemaakt (dit is nog in de aanbouw, maar we zijn er achter de schermen hard mee aan het werk).

Geruchten

Erg veel geruchten zijn er niet geweest in 2015. Misschien dat 2016 het jaar is van de geruchten. De volgende twee geruchten zijn alleen boven komen drijven:
Gaat Gustav trouwen?
Er gaan geruchten in de rondte dat onze favoriete drummer om de hand van zijn vriendin gevraagd heeft en dat het stel zal gaan trouwen.
Inmiddels is dit gerucht bevestigd maar respecteren wij de privacy van Gustav en zijn vrouw. We zullen dus geen foto's of andere informatie plaatsen :)

Tokio Hotel terug naar Nederland?
"Tokio Hotel will probably go back to the Netherlands soon, so GET READY!"
Wij weten niet hoe betrouwbaar deze bron is, en het is sowieso altijd pas 100% zeker wanneer we het van de mannen zelf horen natuurlijk.

Heb jij zelf een leuk gerucht gehoord en weet je zeker dat iedereen die moet lezen/horen, schroom dan alsjeblieft niet om een topic te openen en met iedereen over het gerucht te praten. Wie weet komt er wel een gerucht dat Gustav in 2016 vader wordt :=

Laatste Foto's en Video's

Natuurlijk zijn er in het afgelopen jaar nieuwe foto's verschenen. De meeste zul je terug vinden in de instagram-topics van Bill, Georg en Gustav. Ook die van Tokio Hotel heeft erg veel leuke kiekjes, vooral van achter de schermen bij de tour. Het wachten is op Tom om ook in zijn topic leuke foto's te kunnen plaatsen. Wat denk jij dat de eerste foto van Tom zal zijn?

Andere foto's zijn terug te vinden in het Tokio Hotel foto's & filmpjes-forum. Heb jij andere foto's gezien en zie je ze niet in de topics? Voeg ze vooral toe en laat anderen meegenieten.

TH-TV is dit jaar in februari weer van start gegaan. Alle afleveringen die bijna wekelijks zijn verschenen kun je hier terug vinden. Natuurlijk hopen we dat de mannen gewoon door gaan met het leveren van prachtige inkijkjes in hun leven... Of in ieder geval on the road ;)

De nieuwe serie korte filmpjes, die de heren in november begonnen, zijn natuurlijk ook op het forum te vinden. Hier kunnen jullie ze allemaal bekijken.

Hier vind je nog een kleine terugblik op 2015

Omhoog