De regels!

Moderator: Mud-squad

De regels!

Berichtdoor THHolland » Ma 15 Feb 2010, 22:07

Algemene richtlijnen: 1. We verwachten eerst en vooral van alle leden dat ze op een respectvolle manier met elkaar omgaan. (Ruzie's, scheldpartijen etc staan sancties op!)

 2. Qua taalgebruik hebben we graag dat je ABN (Algemeen Beschaafd Nederlands) spreekt/typt, het is de bedoeling dat we elkaar goed kunnen begrijpen.

 3. Zorg dat je posts inhoudelijk iets aan te bieden hebben, gooi dus geen hele topics vol met offtopic gepraat, daarvoor hebben we het offtopic topic in de Zimmer lounge voor.
  Vermijd dubbelposts door de Edit-knop bij je post te gebruiken. Wanneer er na drie dagen niets na jou is gezegd, is het toegestaan om een nieuwe post te maken. Een uitzondering is er voor het 'Share Your Story'-sub; daar is het toegestaan om elke dag een blogpost te maken.

 4. Foto’s hoeven niet meer gelinkt te worden zoals voorheen. De maximale grootte is 550x550 pixels. Het forum geeft automatisch aan wanneer je afbeelding te groot is, je bericht wordt dan niet geplaatst.
  Er mag absoluut geen pornografisch beeldmateriaal worden gepost.

 5. Niet fans zijn hier welkom. Er is een groot deel van het forum waar over algemene zaken kan worden gesproken, maar ze zijn natuurlijk ook welkom in het TH-gerelateerde deel van het forum.
  Wat echter niet oke is, is om de band volledig de grond in te bitchen. We zitten hier met allemaal fans bij elkaar, en die waarderen het niet dat er iemand langs komt om even zijn of haar mening over de band neer te droppen en weer weg te gaan.

 6. Rond de onderschriften hanteren we een aantal regels; een afbeelding in je onderschrift mag niet hoger zijn dan 150 pixels en breder dan 550 pixels. Je mag maximaal drie foto's in één onderschrift hebben staan. Net zoals bij foto's geeft het forum zelf aan wanneer de afbeelding te groot is.
  Als je een afbeelding in je onderschrift hebt, mogen daar maximaal vier regels tekst bij. Als je geen afbeelding in je onderschrift hebt, mag je maximaal 10 regels tekst in je onderschrift zetten. Verder is het zo dat een onderschrift niet bewegend mag zijn, hou hier rekening mee.

 7. Het is niet toegelaten om illegaal materiaal op het forum te posten of er naar te verwijzen, zoals sites die illegaal muziek, films en tv-programma’s aanbieden. Hierop moeten wij streng zijn, het is namelijk verboden en kan in het ergste geval leiden tot het sluiten van dit forum.

 8. Wees je er van bewust dat dit een openbaar forum is, plaats dus geen informatie die je niet later nog weer terug wilt vinden op internet. Ook zoekmachines bewaren gegevens erg lang, zelfs nadat ze hier eventueel verwijderd zouden zijn. (Denk met name om prive gegevens)

 9. Wij willen geen zaken op het forum vinden die in strijd zijn met de wet. Gebruikers die deze regel overtreden worden verbannen van het forum.

 10. Je account op Tokio Hotel Holland is strikt persoonlijk, het is nooit toegestaan een account te delen, uit te lenen of van het account van iemand anders gebruik te maken. Verder is het gebruik van meerdere accounts niet toegestaan, iedere gebruiker heeft dus maximaal één account!

 11. De moderators dragen zorg voor de handhaving van de regels en houden het forum leefbaar. Zij maken in gezamenlijk overleg beslissingen over allerlei situaties die zich op het forum kunnen voordoen, inbegrepen zijn situaties die niet beschreven zijn in deze set met regels.
  Hun beslissingen dienen te worden gerespecteerd. In geval van problemen kan een beheerder aangesproken worden.

 12. Wij respecteren de privacy van Tokio Hotel. Het is daarom verboden foto's en andere informatie over vrienden, familie of bekenden van Tokio Hotel te posten. Jullie mogen speculeren over eventuele relaties, maar er mag geen persoonlijke info worden gepost over die personen.
  Verder mogen er geen gegevens over eventuele verblijfplaatsen, zoals hotels worden gepost.

 13. Reclame maken voor andere sites is op dit forum niet toegestaan, tenzij er overleg is gepleegd met het beheer. In onderschriften mag wel worden doorverwezen naar een andere site. Privé berichten met daarin reclame voor een andere site, of andere dingen zullen worden bestraft met een waarschuwing of ban.
  Vanzelfsprekend mag er ook geen reclame gemaakt worden voor verhalen in andermans topic.
  Wél is er een aparte sub waar reclame kan worden gemaakt voor websites.

 14. Topics en reacties daarop dienen niet over te worden genomen naar andere sites. Dit valt onder plagiaat en daar staan sancties op! We willen dat het forum een plaats blijft waar iedereen zijn of haar mening en problemen kwijt kan als dat nodig is en hopen dat iedereen daar aan mee wil werken. Hetzelfde geldt voor onze acties. Het is natuurlijk niet leuk om onze ideeën terug te vinden op andere sites zonder enige credits voor het werk wat ons team erin heeft gestopt ;)

 15. Aangezien automutilatie toch altijd nog een gevoelig onderwerp is, is het niet de bedoeling dat hierover gesproken wordt op het forum. Sommigen kunnen hier verkeerde ideeën over krijgen of het zelfs normaal gaan vinden. Daarbij wordt het forum misschien ook wel gelezen door mensen waarvan je liever niet hebt dat ze het lezen en dat kan dan weer tot onprettige situaties leiden. In fanfiction is dit wel toegestaan, mits er een duidelijke waarschuwing bij staat.

 16. Net als bij automutilatie kunnen mensen zich gemakkelijk spiegelen aan andermans eetgedrag, ook als dit helemaal niet de bedoeling is. Bovendien kan het leiden tot ergernissen van andere gebruikers als je uitgebreid gaat vertellen hoeveel je wel of niet bent afgevallen. Om drama en ruzies te voorkomen, hebben we besloten een verbod in te stellen op absolute getallen en BMI's. Het is dus niet de bedoeling dat je gaat posten hoe veel je weegt, wat je streefgewicht is, hoeveel je bent afgevallen etc. Daarnaast is het ook niet de bedoeling dat er eetpatronen op het forum worden geplaatst.

 17. Het team heeft het recht om de regels op ieder moment te wijzigen en zullen je daar zoveel mogelijk van op de hoogte houden. Het is echter wel aan te raden zelf de regels te controleren op wijzigingen. Als je daarna gebruik blijft maken van “Tokio Hotel Holland”, ga je automatisch akkoord met de wijzigingen en de eventuele sancties daarop.


Fanfiction:1. Plagiaat
 1. Plagiaat is verboden, indien je dit wel doet krijg je een ban voor onbepaalde tijd.
 2. Wil je toch een verhaal van iemand anders posten, overleg dan met de schrijver, vermeld zijn / haar naam en zet er de link bij van het originele verhaal.
 3. Ook het naschrijven van boeken en films vallen onder plagiaat. Natuurlijk mag je verhaallijn er gedeeltelijk op gebaseerd zijn, maar het exact overnemen mag zeker niet.


2. Taalgebruik
 1. Schrijf altijd in ABN en laat MSNtaal e.d. achterwege in je verhalen, het moet immers leesbaar zijn.
 2. Verhalen vol schrijffouten lezen niet prettig, let er dus op. Desnoods gebruik je de spellingscontrole van Word.
 3. Als je moeilijkheden hebt met je spelling en taalgebruik, kun je altijd beroep doen op de bèta-readers.


3. Verhalen posten of wijzigen
 1. Indien je nog geen titel voor je verhaal hebt, post het dan ook nog niet. Als je dat wel doet, komt er een slotje op.
 2. We willen graag aan het begin van ieder verhaal, met uitzonderingen op SA's, een korte inleiding, gevolgd door de eerste post van je verhaal. Je moet/hoeft niet meteen je hele verhaallijn prijs te geven, maar zo kan de lezer al zien of hij / zij geïnteresseerd is in het lezen van je verhaal.
 3. De banner in de eerste post van je verhaal mag niet groter zijn dan de afmetingen 550x400.
 4. Als er niet genoeg reacties komen, bedel dan niet om reacties via je titel. Dit is heel erg vervelend en zorgt er niet voor dat mensen je verhaal sneller gaan lezen.
 5. Om je verhaal prettig leesbaar te houden, zijn er een paar regels voor de layout.
  - Het is niet toegestaan hele stukken tekst in een apart kleurtje te zetten. Dingen als titels of hoofdstukken zijn wel toegestaan, maar het verhaal zelf moet te lezen zijn in een normale, witte kleur.
  - Zorg dat je dingen als onderstrepingen en cursieve en dikgedrukte tekst alleen gebruikt als het van nut is voor de tekst! Als je een woord wilt benadrukken, prima. Hoort een klein stukje uit je tekst bijvoorbeeld bij een flashback of droom, kun je hem cursief maken. Zorg echter dat niet heel je verhaal onderstreept, schuin of dikgedrukt is!
 6. Zorg dat je jouw verhaal in het goede board zet! Bij twijfel kun je het beste een FF-moderator raadplegen. Zij kunnen dan voor je kijken waar jouw verhaal geplaatst moet worden. We raden dit iedereen sterk aan! Het kan je een waarschuwing bespaard blijven.

  We hanteren een paar regels rond alle punten die we hebben opgenoemd.
  Bij het verkeerd plaatsen van een verhaal:
  - Als een user nog geen twee maanden lid is, wordt het verhaal naar het juiste board verplaatst en wordt hem/haar enkel een PB gestuurd met daarin en doorverwijzing naar de regels. Een foutje kan iedereen maken.
  - Als een user langer dan twee maanden lid is, wordt ook hier het verhaal verplaatst en krijgt hij/zij een officiële waarschuwing verstuurd.
  Bij een banner groter dan de aangegeven maximale grootte:
  Als wij opmerken dat de banner in de eerste post niet voldoet aan hoogte en breedte die wij hebben vastgeteld krijg je een officiële waarschuwing.
  Bij alle andere punten hierboven genoemd krijg je eerst drie pb'tjes als een waarschuwing. Na de derde pb kun je een officiële waarschuwing krijgen.
  En bij drie officiële waarschuwingen volgt er uiteindelijk een ban.

  Dit is achtereenvolgens de plaatsing van alle codes:       
 • Dood / Verslaving / Geweld gaat voor. Zit er geweld, (zelf)moord(gedachtes), mishandeling, eetstoornissen of automulatie in, hoort het verhaal hier. Ook verhalen die gebaseerd zijn op overleden mensen horen in dit board geplaatst te worden.          
 • Daarna komt Twincest, waarin verhalen komen die een relatie tussen Bill & Tom of ander incest bevatten. Incest is een relatie tussen familieverwanten in een gezin.        
 • De verhalen met homoseksuele relaties vallen onder Gaytopia.
 • Heb je beschreven hetero seks in je verhaal, dan hoort deze in het 16+, X-rated, board.        
 • Wanneer er niks van het bovenstaande in voorkomt, kan het verhaal bij de Gewone verhalen.

 1. Zorg dat je de goede codes in de titel van jouw verhaal hebt staan. Wanneer er in jouw verhaal meerdere relaties voorkomen en het daardoor bijvoorbeeld in het twincest board staat, maar ook een slash relatie bevat, komt er een code in de titel. Verhalen in het D/V/G board krijgen altijd een code die gespecificeerd wordt in de eerste post. Dit zijn de betreffende codes:

 • [S] Slash -> Boy/Boy- & Girl/Girl-Love + Bandcest
 • [V] Verslaving -> Eetstoornissen, Drugs- & Alcohol verslaving, Automutilatie
 • [CD] Character Death -> Zelfmoord(gedachtes), Moord, Natuurlijke dood
 • [M] Mishandeling -> Mishandeling, Verkrachting, Aanranding, Geweld
 • [TC] Twincest -> Bill/Tom love
 • [TCU] Twincest: unrelated -> Bill/Tom love waarin de jongens geen familie zijn
 • [IC] Incest -> Incest, GEEN Twincest

 1. Voor verhalen in een andere taal, is er een apart board.
 2. De moderators en beheerders kunnen je verhaal op slot zetten als het niet aan de regels voldoet. In overleg met de user kan het weer open worden gezet.
 3. Je mag maximaal 5 lopende verhalen hebben, SA's niet meegerekend.
 4. Om de fanfictionsubs een beetje opgeruimd te houden, vragen wij het volgende:

 • Als je verhaal op pauze staat, moet er: [Pauze] in de titel staan.
 • Als je verhaal weg mag, zet je: [Vuilnis] in de titel.
 • Is je verhaal afgelopen, zet je [Einde] in de titel.

  De titel wijzig je door naar de eerste post van je topic te gaan en die te 'editten' (met de edit en/of wijzig knop) Boven het venstertje waar je het bericht typt kun je de titel wijzigen.

  Belangrijk!
  Als er langer dan drie maanden niet aan een verhaal is gepost, wordt het verwijderd. In overleg met een moderator kan dit weer teruggeplaatst worden.


4. Reacties
 1. De reacties moeten meer omvatten dan één woordje. Dat wil zeggen, reacties als 'Meeer' worden verwijderd.
 2. Wees verder beetje creatief, geef de schrijver tips, vertel waarom je het leuk vindt en wat je leuk vindt. Of mocht je iets wat minder mooi vinden, dan kun je dat ook vertellen en ook tips geven over wat beter kan. De meeste schrijvers stellen dit alleen maar op prijs.


5. Reclame
 1. Reclame maken voor je verhalen mag niet in andermans topic, in je eigen topics en je signature mag dat wel.
 2. Banners boven een verhaal zijn toegestaan. Deze moeten binnen de grenzen van normale afbeeldingen blijven en dat is 550x400 pixels.


16+ Fanfiction
Om blootstelling van jonge gebruikers aan 16+ gerelateerde Fanfiction moet je aangemeld zijn bij een speciale gebruikersgroep(16+ gebruikers). Pas na aanmelding wordt er toegang verleend aan de betreffende fanfictionafdelingen.
 • Ga naar de volgende link: ucp.php?i=167
 • Vink daar de groep ‘16+ gebruikers’ aan
 • Scroll naar beneden en klink op ‘deelnemen aan geselecteerde’ en versturen.

Er wordt niet gekeken of de aangemelde gebruikers daadwerkelijk 16 jaar of ouder zijn. Tokio Hotel Holland is niet verantwoordelijk voor minderjarige gebruikers die zichzelf toch toegang verschaffen tot dit deel van het forum. Toetreden tot deze groep is geheel op eigen risico.


Extra BBcodes voor opmaak van je berichttekst:

Naast de knopjes voor het vet maken van een tekst, schuin zetten of bijvoorbeeld te onderstrepen, zijn er nog een aantal extra codes toegevoegd die je kunt gebruiken.
Deze zijn hieronder te vinden. Deze worden overigens ook wel in de knopjes bovenaan het maken van een bericht getoond.

Code: Alles selecteren
* Het centreren van een tekst: [center]TEKST[/center]
* De tekst aan de rechterkant van de pagina zetten: [right]TEKST[/right]
* De tekst doorstrepen: [s]TEKST[/s]
* Een youtube filmpje invoegen: [youtube]Link naar filmpje[/youtube]
Laatst gewijzigd door THHolland op Zo 12 Sep 2010, 17:02, in totaal 1 keer gewijzigd.
THHolland
Team Account
Team Account
 
Berichten: 768
Geregistreerd: Do 09 Sep 2010, 12:18

Re: De regels!

Berichtdoor Didi » Ma 22 Mrt 2010, 22:09

Wat mij even verwonderd..
Waarom mogen de banners maar 550x400 zijn en de gewone afbeeldingen 550x550 ?
Banners zijn in principe ook gewone afbeeldingen, niet?
It's an Itsy-Bitsy-Teenie-Weenie-Yellow-Polka-Dot-Bikini
Gebruikers-avatar
Didi
 
Berichten: 240
Geregistreerd: Zo 16 Aug 2009, 13:32
Woonplaats: In m'n broekzak

Re: De regels!

Berichtdoor THxAmaya » Di 23 Mrt 2010, 19:39

Dom vraagje :$

Ik zet in mijn titels altijd H1/H14 ofzo, maar moet ik er dan nog steeds einde in zetten, of is dan H14/H14 dan genoeg?

x Amaya
Nu in Gaytopia: 5. Benevelde zintuigen

Het allerlaatste hoofdstuk van de serie!
THxAmaya
 
Berichten: 97
Geregistreerd: Za 15 Aug 2009, 12:11

Re: De regels!

Berichtdoor Prodigy » Ma 05 Apr 2010, 19:13

THxAmaya schreef:Dom vraagje :$

Ik zet in mijn titels altijd H1/H14 ofzo, maar moet ik er dan nog steeds einde in zetten, of is dan H14/H14 dan genoeg?

x Amaya


Bij shots mag je gewoon [H.../H... laten staan, aangezien dat duidelijk genoeg is. ^^
Bij langere verhalen kan liever [Einde].

Afbeelding

Gebruikers-avatar
Prodigy
 
Berichten: 1657
Geregistreerd: Do 23 Jul 2009, 22:54
Woonplaats: Kapellen

Re: De regels!

Berichtdoor Prodigy » Ma 05 Apr 2010, 19:17

Didi schreef:Wat mij even verwonderd..
Waarom mogen de banners maar 550x400 zijn en de gewone afbeeldingen 550x550 ?
Banners zijn in principe ook gewone afbeeldingen, niet?


Dit is omdat het bij de verhalen niet om de banner draait. Bij je verhalen mag je een banner als visueel hulpmiddeltje gebruiken, maar meer ook niet. Deze nieuwe proporties zijn ook meer in evenwicht voor een banner. ^^

Afbeelding

Gebruikers-avatar
Prodigy
 
Berichten: 1657
Geregistreerd: Do 23 Jul 2009, 22:54
Woonplaats: Kapellen

Re: De regels!

Berichtdoor naomsj » Zo 11 Apr 2010, 01:32

Ehm een vraagje.. Ik wil mijn banner (in mijn onderschrift) als link doen, dus als je op het plaatje klikt dat je wordt doorgelinkt naar mijn verhaal, maar hoe the hell doe ik dat? :'D
Ik weet ff geen ander forum om dat te vragen dus ja :P.. Help?!
Don't want your money! That shit's ugly. Just want your sex. Hahaha
It's not how big, it's how mean
Gebruikers-avatar
naomsj
 
Berichten: 206
Geregistreerd: Wo 16 Dec 2009, 22:30
Woonplaats: Roffaaaa

Re: De regels!

Berichtdoor Monica. » Zo 11 Apr 2010, 01:43

[url=hier de link van je verhaal/.][img]hier de link van het plaatje[./img][/url]
Alleen zonder de puntjes natuurlijk ;P
Gebruikers-avatar
Monica.
 
Berichten: 2656
Geregistreerd: Vr 21 Aug 2009, 17:48
Woonplaats: Kampen

Re: De regels!

Berichtdoor naomsj » Zo 11 Apr 2010, 11:37

Thanks!:D
Don't want your money! That shit's ugly. Just want your sex. Hahaha
It's not how big, it's how mean
Gebruikers-avatar
naomsj
 
Berichten: 206
Geregistreerd: Wo 16 Dec 2009, 22:30
Woonplaats: Roffaaaa

Re: De regels!

Berichtdoor RockChick » Za 01 Mei 2010, 16:34

fijn dat het nu wat duidelijker is ook voor de mensen die niet erg goed nederlands kunnen praten zo als ik
vriendelijke groet Cindy
Gebruikers-avatar
RockChick
 
Berichten: 4
Geregistreerd: Wo 30 Dec 2009, 19:47
Woonplaats: Tilburg

Re: De regels!

Berichtdoor naomsj » Zo 16 Mei 2010, 21:42

Nog een piepklein vraagje, hoe groot mogen afbeeldingen in je onderschrift zijn?:O Want ik had een keertje een afbeelding van 205 x 136 terwijl er bij het wijzigen van je onderschrift staat dat de afbeelding maar 150 hoog mogen zijn..? (niet dat ik daalijk heel me plaatje gaat verzieken terwijl die wel groter had gekunt:P :P)
Don't want your money! That shit's ugly. Just want your sex. Hahaha
It's not how big, it's how mean
Gebruikers-avatar
naomsj
 
Berichten: 206
Geregistreerd: Wo 16 Dec 2009, 22:30
Woonplaats: Roffaaaa

Re: De regels!

Berichtdoor Pepper » Zo 16 Mei 2010, 22:34

De hoogte is maximaal 150. Breedte maximaal 600. ;)
Gebruikers-avatar
Pepper
♦ Beheerster ♦
♦ Beheerster ♦
 
Berichten: 6865
Geregistreerd: Za 22 Aug 2009, 23:44

Re: De regels!

Berichtdoor xMarloou » Ma 31 Mei 2010, 15:42

5 verhalen? Als een verhaal op Pauze staat, moet je die dan ook meerekenen?
Vraag me af. Want heb veel inspiratie op het moment en zit met 1 verhaal op Pauze. Dus...?
xMarloou
 
Berichten: 293
Geregistreerd: Vr 30 Okt 2009, 20:08
Woonplaats: middle of nowhere..

Re: De regels!

Berichtdoor fietsmandje » Ma 31 Mei 2010, 15:44

Ja ook een verhaal op pauze moet je meetellen, je bent er, ondanks dat hij op pauze staat, namelijk nog wel mee bezig ;)
Afbeelding
Nobody's perfect-Hi, my name is Nobody Welcome to my Imagination
Gebruikers-avatar
fietsmandje
 
Berichten: 4422
Geregistreerd: Zo 09 Aug 2009, 22:22
Woonplaats: de fietsenstalling

Re: De regels!

Berichtdoor xMarloou » Di 01 Jun 2010, 11:46

Okee thanks!
xMarloou
 
Berichten: 293
Geregistreerd: Vr 30 Okt 2009, 20:08
Woonplaats: middle of nowhere..

Re: De regels!

Berichtdoor SofieStrawberry » Do 03 Jun 2010, 18:50

Ik heb een SA gemaakt en er komt twincest en mishandeling (gepest) in voor. Moet ik 'm dus in Dood/Verslaving/Geweld plaatsen?
I called your boyfriend gay and he hit me with his purse.
Gebruikers-avatar
SofieStrawberry
 
Berichten: 536
Geregistreerd: Wo 14 Okt 2009, 15:45

Volgende

Terug naar Nieuws

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Google [Bot] en 5 gasten